Skip to content

Impregneren

Door een gevel te impregneren kan een aantal problemen worden voorkomen.
Dit zijn vooral:
» Schimmeloverlast aan de binnenzijde door dat de gevel doorslaat.
» Vorstschade, door de poreusheid kan de gevel meer water opnemen en het bevroren water zet maar liefst 10% uit gevolg stenen en voegen scheuren.
» Verminderde isolatiewaarde van de gevel.
» Algen & mosvorming.

Het is dus van groot belang om een gevel te impregneren. De gevel zal dan geen water meer opnemen. Hierdoor heeft het vuil dat in het water zit dus geen kans om zich te hechten. Het spoelt met het water mee de gevel af. Omdat de gevel droog blijft, zal deze een grotere isolerende werking hebben zonder dat de ventilerende werking verloren gaat. Dit zou tot een grote energiebesparende werking kunnen leiden. De gevel is na het impregneren makkelijk te reinigen met een hogedrukpomp. Ook bij nieuwbouw is het aan te bevelen om de gevel te impregneren, het kan namelijk helpen om zoutuittreding (salt-peter vorming) te voorkomen.

Het door ons gebruikte product geld al heel wat jaren als toonaangevend op de markt. Het is niet zichtbaar op de gevel enkel en alleen als het regent natuurlijk, dan werkt het product op volle toeren. Doordat het middel zich net achter het oppervlak nestelt zal de gevel iets van zijn originele kleur accentueren.

Wij geven op het door ons geleverde werk een garantie af van 10 jaar in de wetenschap dat ook onze leverancier deze garantie afgeeft.

Denkt u na over impregneren?

Contact Me

Send Message

Address

5th flora, 700/D kings road, green
lane New York-1782

Call Me

+10 367 826 2567 contact@yourdomain.com